Ραχήλ Μακρή: Αντί να ζητήσει συγγνώμη από τους εκπαιδευτικούς του Ρεθύμνου, εμμένει σε χυδαιότητες

Επιμένει η Ραχήλ Μακρή, η οποία εχθές στοχοποίησε με αισχρή φρασεολογία και υπονοούμενα… δημοτικό σχολείο στο Ρέθυμνο, επειδή τόλμησε να εκδώσει ημερολόγιο με ζωγραφικές αναπαραστάσεις από μνημεία της Ενετοκρατίας και της Τουρκοκρατίας που υπήρχαν στην πόλη!

Δείτε: Εθνικιστική έξαρση και στοχοποίηση από τη Ραχήλ Μακρή δημοτικού σχολείου του Ρεθύμνου!- Χυδαία επίθεση (εικόνες)

Σε νέα ανάρτησή της στο facebook η Ραχήλ Μακρή δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το σπήλαιο Μελιδονίου σε μία της απόπειρα να απαντήσει στον Δήμαρχο Ρεθύμνου αναφέροντας:

«Στις 25 Μαρτίου 2017 από αυτόν εδώ τον ιερό χώρο, το σπήλαιο του Μελιδονίου Ρεθύμνου ανακήρυξα την δημιουργία του ΜΕΤΩΠΟΥ ΝΙΚΗΣ ως μια κίνηση σεβασμού και τιμής προς τα 370 γυναικόπαιδα που έδωσαν την ζωή τους αρνούμενα να παραδοθούν στους Τούρκους. Κύριε Δήμαρχε Ρεθύμνου να πάρετε τα ημερολόγια σας αυτά που μετά από την σφοδρή, χυδαία και απρόκλητη επίθεση στο πρόσωπο μου, αποδεικνύεται ότι σκόπιμα και ύπουλα οργανώσατε και κατευθύνατε και να τα πάτε εδώ στον τάφο των 370 των ιερών λειψάνων των γυναικόπαιδων του χωριού του Δήμου σας.
Να τους πείτε ότι έπεσαν αδίκως κι είμαι ανιστόρητη γιατί υπό τον οθωμανικό ζυγό η ζωή των υποδουλωμένων Ελλήνων ήταν ειδυλλιακή σαν αυτή που απεικονίζεται στα ημερολόγια της ντροπής. Εμπρός λοιπόν πηγαίνετε να τους το πείτε».

Μάλιστα μαζί με την ανάρτηση δημοσίευσε και φωτογραφία από το σπήλαιο του Μελιδονίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί